Västkustens företagare on saaristolaisen valinta!

(placeholder)

Aktuellt

Kom med till seminarium!

ANMÄLA DIG GENAST!

HöSTENS INSPIRATIONSSEMINARIUM

-alltid i månadsskiftet september-oktober-

Seminariet ordnas för att ge inspiration och glädje till oss företagre. Skyftet är att träffa likasinnade, knyta kontakter, få ny energi och friska tankar till sin egen verksamhet.


De som uppträder på seminariet kommer att vara erfarna, duktiga och bekanta talare som har mycket att ge till oss. Seminariet kommer att ha en avslappnad stämning  och vi får njuta av kvalitativt program. Utöver detta kommer delikat mat och drycker  med skärgårdssmak vara en viktig del av tillställningen. Bussförbindelse ordnas mellan  Korpo  och fastlandet.


Du kan även  kombinera seminariet med övernattning. I Korpo är det alltid trevligt att vara, även utanför vårt seminarium.


Mera info från Korpo hittar du från www.visitkorppoo.com

Seminarium fre 30.9.2016 kl. 16-21

Inspirationsseminarium för Företagare i skärgården!


Kom med och hitta ny energi med andra företagare. Västkustens Företagare ordnar en toppen fredagsseminarium till alla oss med stark Företagaranda. Nu ska vi tuta och köra!Kvällen är för oss Företagare - gjord av företagareAllt är tänkt färdigt för Dig.

Busstransport från Åbo startar kl 14 och man kan hoppa ombord längs vägen. Bussen startar från Korpo mot Åbo ca. kl 21. Busstransport ordnas om behov för det finns.


Eftermiddagen börjar med en välkomsdrink och en buffé med skärgårdens läckerheter. Glad mingel är att föredra.


Kvällen värms upp av Gunilla Granberg (energisk utvecklare från Kimitoön), tvåspråkigt.


Huvudtalaren känner de flesta - Mato Valtonen hjälper oss att tro på oss själva och på det vi gör.


Kvällen avslutas med en liten kvällsbit blandad med intressanta diskussioner.
Du kan även kombinera seminariet med en liten semester och stanna över natten ( läs mera från www.visitkorppoo.com)En trevlig kväll i skärgården med likasinnade passar säker även Dig.


Mato Valtonen!


Mato Valtonen är konstens och företags-världens mångsysslare, mest känd från sina bands Sleepy Sleepers  och Leningrad Cowboys. Hans intressanta berättelser och erfarenheter bekräftar viktigheten av  attityden  i arbetslivet. Attityd gör skillnad och ofta   största förhindern för att lyckas syns i spegeln. 


Du har gjort det. Ni har gjort det, enligt Mato.


Han talar varmt för den finska arbetshälsan, och hans sätt att tala är fylld av livserfarenhet och han lyckas få sin publik att börja tänka från en ny vinkel.


Läs här  mera om Mato Valtonen!Gunilla Granberg är  inspirerande och energisk och hon kan sin sak.Eventuell besök av Egentliga Finlands Företagarnas nya verkställande direktör (bekräftas närmare seminariet)


Bla. Aktia finns på plats och kan svara på dina frågor.I gästhamnen-restaurang Buffalo får vi njuta av deras delikata mat. På eftermiddagen serveras buffé och senare på kvällen en kvällsbit.Tidtabell


(14.00 busstransport från Åbo)


16.00 Välkomst-tal


16.15 Buffén är dukad


17.15 Gunilla Granberg 30 min


17.45 Paus


18.00 Mato Valtonen


20.00 Diskussioner, knyta kontakter och kvällsbit


(21.00 bussen startar mot Åbo)Biljetter


Biljetten inkluderar programmet, maten och transporten.


Pris 99€/ person. (2 st. biljetter 180€)


Boka din biljett nu!


Fyll i anmälningsblanketten här: ANMÄLAN!


Fakturor skickas per e-post i några etapper och speciellt under sommaren kan det ta en liten stund innan du får din faktura. Du får biljetten/biljetterna då du betalat fakturan. Ifall du inte hör av oss ta kontakt med e-post vastkustensforetagare@gmail.com eller per telefon 045-1332701


Bli medlem!

Du är en del av skärgårdens företagskultur, du kan påverka, träffa andra företagare, delta i skolnings- och informationstillfällen, du kan njuta av ditt företagande i världens vackraste skärgård!

Medlemmar, styrelse och arkiv

Här kan du ställa frågor, här hittar du kontaktuppgifter och info om vem som ansvarar för vad i vår förening

Mötesprotokoll

Företagsam skärgård